Vil du omsætte gode ord til handling ved, at betale 150 kr. i kontingent?

Vi fik stiftet Dansk Hepatitis Forening i maj og fik dannet en god bestyrelse, der på alle måder må siges at være kommet godt i gang.

Tiden er kommet til første gang at udsende opfordring til at indbetale kontingent;

For at til melde dig skal du sætte minimum 150 kr ind på foreningens konto:

Reg : 9570       Konto : 11556892

Angiv venligst navn og email som afsender, så vi kan kontakte dig igen eller send en email til  Hepatitisforeningen@mail.dk med disse oplysninger samt angivelse af beløbstørrelse.

mobile-pay

NU kan du også betale dit kontingent på 150,- kr. via:

Mobile-pay: 42 17 47 66

Du kan hjælpe os

Vi har hårdt brug for din indbetaling til kommende aktiviteter, og vi håber, at du i din familie, omgangskreds eller andet sted kan finde 1-2 personer mere, som du kan overtale til at støtte sagen. Det er op ad bakke de første mange år – især med kampen for at få medicin til alle, der har diagnosen hepatitis-virus.
Er der nogen, der ønsker at donere større beløb, er dette selvfølgelig rigtig dejligt.

Dette har vi opnået siden starten 24. maj 2014:

• Lavet vedtægter, stiftet en landsdækkende patientforening og valgt en god bestyrelse med patienter, pårørende, læger og sygeplejer, afholdt GF og et bestyrelsesmøde i juni
  • Fået godkendt foreningen med selvstændig cvr.nr.
  • Oprettet et fysisk mødested i Aarhus og satser nu i første omgang på Aalborg som nr. 2
  • Oprettet telefon og email-vagt med vejledning og rådgivning døgnet rundt for patienter, pårørende, fagfolk og presse
  • Oprettet hjemmesiderne www.danskhepatitisforening.dk og www.hepatitis.dk og er kommet på Facebook
  • Udsendt 5 pressemeddelelser, hvor af 3 er optaget med JP som den største succes
  • Kommunikeret med RADS og sundhedsminister Nick Hækkerup
  • Deltaget med oplæg i Folkemødet på Bornholm
  • Fastlagt handlingsplan med 4 store offentlige møder i Aarhus, Aalborg, Odense og København
  • Udarbejdet piratudgave af brochure og plakat

Du ved formodentlig noget om hepatitis i forvejen, og ellers gør den, der forsøger at overtale dig sikkert, så vi vil ikke bruge så meget plads på at fortælle om sygdom og fortrædeligheder – det kan du læse mere om på www.danskhepatitisforening.dk og www.hepatitis.dk

Støt en sag, du kommer til at høre mere om i fremtiden

Udtrykket ”den stille død” har i mange år været ”hæftet” på de mange smittede hepatitispatienter, men det er vi godt i gang med at lave om på.

I fremtiden vil vi være klart mere markante og tydelige overalt, hvor vi står frem, vi vil ikke lade os undertrykke eller føle os skamfulde. Det, at være smittet med hepatitis, er en fælles samfundsmæssig udfordring. Det er jo ikke hepatitispatienter, der har ”opfundet” hepatitis-virus!

—-

—–