Gratis Medlemskab

Tegn gratis medlemskab af Dansk Hepatitisforening! Vær med til at sikre driften af Dansk Hepatitis Forening? Du skal blot udfylde indsende/retur sende den email, således er du med til at dokumentere at der er brug for Dansk Hepatitis Forening.

Din opbakning – vores dokumentation og styrke!

Bestyrelsen har på generalforsamlingen i april 2017 besluttet at gøre alt for at hæve antallet af medlemmer i Dansk Hepatitis Forening, og tilbyder nu de første 300 personer et gratis medlemskab hele 2017. Du skal blot udfylde skemaet nederst på siden og sende det tilbage til info@danskhepatitisforening.dk

Vi skal op på over 300 medlemmer for at kunne søge støtte hos større fonde og visse offentlige støtteordninger – hjælp os og tegn nu et gratis medlemskab for resten af 2017.

Du kan fortsat være anonym, vi skal blot have din emailadresse og/eller mobiltlf.nr.

Ja, jeg vil gerne tegne et gratis medlemskab for resten af 2017, og sender følgende medlemsinfo på email:

Indsend email besvarelse til info@danskhepatitisforening.dk

Gratis medlemskab,

ja tak! (sæt kryds):

Min E-mail Min Mobiltlf. Mit ”Navn”

Søren Holm

Vis alle indlæg af Søren Holm